Expositie - Claudia Otten

Wanneer?

maart en april 2023

Waar?

Stadionweg 177, 1076 NN, Amsterdam-Zuid 

Overige informatie

Claudia Otten (1967) 

Lost in reflections  

Reflecties in de Amsterdamse grachten en in andere wateren kwamen op mij over als  bewegelijke schilderijtjes. Kleuren, licht, een auto, bijzonder gebouw of gewoon een  bijzonder beeld. Wat mij trof heb ik vastgelegd met als gevolg een serie unieke beelden die  nooit meer terug te halen zijn maar de schoonheid van dat ene moment weergeven.  

Claudia studeerde fotografie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag en  fotografische vormgeving aan de Fotovakschool in Amsterdam en werkt sinds 2008 als zelfstandig  fotograaf. Haar werk varieert van portretten, reportages en interieurfotografie tot vrij werk. Haar  liefde voor muziek en theater komt terug in haar werk voor muziekproducties, albumcovers en  theatervoorstellingen. 

Claudia Otten werkt sinds 2008 als zelfstandig fotograaf. Haar werk varieert van het fotograferen van interieurs voor interieurarchitecten en makelaars, tot portretten en vrij werk. Haar liefde voor muziek komt terug in haar werk voor muziekproducties, albumcovers en theatervoorstellingen.

Claudia studeerde aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag en aan de Fotovakschool in Amsterdam.

www.claudiaotten.com

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook

Instagram

Galerij

Klik om een foto te vergroten. Daarna kun je door de foto's heen swipen/bladeren.

images/kunstenaars/claudia-otten/claudia-otten-fotograaf-1.jpg#joomlaImage://local-images/kunstenaars/claudia-otten/claudia-otten-fotograaf-1.jpg?width=1024&height=685

Claudia Otten

Claudia Otten
images/kunstenaars/claudia-otten/claudia-otten-fotograaf-2.jpg#joomlaImage://local-images/kunstenaars/claudia-otten/claudia-otten-fotograaf-2.jpg?width=1024&height=685

Claudia Otten

Claudia Otten

Contact en beheer Kijk!Kunst

Locatie

Stadionweg 177
1076 NN Amsterdam

Interesse? kijkkunst77@gmail.com

Beheer & programmering Kijk!Kunstgalerie: Vincent Rijs