Expositie - Manola Sint Jago

Wanneer?

6 februari tot 2 april 2022

Waar?

Stadionweg 177, 1076 NN, Amsterdam-Zuid  

Overige informatie

Manola:

"Mijn naam is Manola Sint Jago en geboren en getogen op het zonnige eilandje Aruba. Ik schilder en teken al sinds ik mij dat kan heugen.

Op jonge leeftijd ben ik als gevolg van een ernstige ziekte die inmiddels chronisch is geworden permanent verhuisd naar Nederland. Een opleiding volgen of werken zat er voor mij helaas niet meer in.

Desalniettemin ben ik blijven tekenen en schilderen later kwam ook het schrijven en edelsmeden bij.

Inmiddels heb ik twee gedichtenbundels geschreven en geïllustreerd en ook een kinderboek geschreven en geïllustreerd. Gedichtenbundels: “In gesprek met mijn moeder” deel 1 en deel 2 Kinderboek: “Lieve woordjes voor het slapen gaan”

Mijn werk is divers, vrolijk en kleurrijk en ik werk op doek (katoen en linnen), maar ook op hout, mdf en karton.

Vaak gebruik ik ook een combinatie van allemaal. Mijn kunstwerken vertellen vaak een verhaal van mijn achtergrond waar ik geboren en getogen ben, maar ook van hoe mijn stemming is. Hoe het is om te leven met depressies en hoe eenzaamheid voelt, maar dan uitgedrukt in een kunstwerk.

Soms druk ik mijn gevoel beter uit in een kunstwerk dan met woorden.

Sinds een paar jaar ben ik ook veel slechter gaan zien en is het voor mij ook wat moeilijker geworden om een kunstwerk te creëren, zonder hulp. Maar gelukkig met behulp van allerlei hulpmiddelen kan ik mijn passie blijven beoefenen.

Mocht u belangstelling hebben voor mijn werk dan kunt u mij altijd benaderen via mijn website of email adres. Ik wens u veel plezier met mijn expositie. Een tropische groet.

Manola Sint Jago"

www.manolasingjago.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Galerij

Klik om een foto te vergroten. Daarna kun je door de foto's heen swipen/bladeren.

images/kunstenaars/manola-sint-jago/kijkkunst-manola-sint-jago-1.jpg#joomlaImage://local-images/kunstenaars/manola-sint-jago/kijkkunst-manola-sint-jago-1.jpg?width=500&height=349

Manola Sint Jago

Manola Sint Jago
images/kunstenaars/manola-sint-jago/kijkkunst-manola-sint-jago-2.jpg#joomlaImage://local-images/kunstenaars/manola-sint-jago/kijkkunst-manola-sint-jago-2.jpg?width=1280&height=814

Manola Sint Jago

Manola Sint Jago
images/kunstenaars/manola-sint-jago/kijkkunst-manola-sint-jago-3.jpg#joomlaImage://local-images/kunstenaars/manola-sint-jago/kijkkunst-manola-sint-jago-3.jpg?width=1280&height=943

Manola Sint Jago

Manola Sint Jago
images/kunstenaars/manola-sint-jago/kijkkunst-manola-sint-jago-4.jpg#joomlaImage://local-images/kunstenaars/manola-sint-jago/kijkkunst-manola-sint-jago-4.jpg?width=1280&height=815

Manola Sint Jago

Manola Sint Jago

Contact en beheer Kijk!Kunst

Locatie

Stadionweg 177
1076 NN Amsterdam

Interesse? kijkkunst77@gmail.com

Beheer & programmering Kijk!Kunstgalerie: Naqiba Bergefurt en Vincent Rijs