Exposite - Vincent Rijs
'I'm only sleeping'

Wanneer?

december 2022 en januari 2023

Waar?

Onder voorbehoud: Stadionweg 177, 1076 NN, Amsterdam-Zuid 

Overige informatie

Vincent Rijs volgde diverse fotografieopleidingen: Fotovakschool, Fotogram, de Mastersopleiding aan het Image Lab en verdiepte zich in analoge fotografische beeldprocessen bij Huis Marseille te Amsterdam. Hij was tot 1 oktober 2010 verbonden aan de Gerrit Rietveld Academie te Amsterdam en vestigde zich daarna als autonoom fotograaf.
In de afgelopen jaren heeft Vincent Rijs solo-exposities gehad in o.m. een drietal Amsterdamse galeries,in 2021 exposities in Antwerpen,een gezamenlijke expositie in Arti et Amicitae en zijn portfolio is digitaal vertegenwoordigd in Vogue Italia.

“Een vergrendeld paradijs, de verloren vleugels (onschuld?)" zijn vaak terugkerende motieven in het fotografische werk van Vincent Rijs. Het zijn verstilde beelden, vastgelegd met een warm kleurpalet, in een melancholisch overpeinzend kader geplaatst, soms met een zweem van surrealisme. De prachtige mystieke sfeer die hij oproept heeft een mijmerend, vaak weemoedig verlangen naar een andere wereld die op een vreemde manier toch ook weer heel herkenbaar is.”

Meer werk te zien op:

www.vincentrijsfotografie.nl

www.vincentrijsphotography.nl

www.kunstruim.nl

www.vogue.nl

www.vincentrijsmuzen.nl

Contact

+31 (0) 610 650 926

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook

Instagram

Twitter

Galerij

Klik om een foto te vergroten. Daarna kun je door de foto's heen swipen/bladeren.

images/kunstenaars/vincent-rijs/vincent-rijs-birth-of-a-new-venus.jpg#joomlaImage://local-images/kunstenaars/vincent-rijs/vincent-rijs-birth-of-a-new-venus.jpg?width=1131&height=1600

Vincent RIjs

The birth of Venus

Vincent RIjs
images/kunstenaars/vincent-rijs/vincent-rijs-portrait.jpg#joomlaImage://local-images/kunstenaars/vincent-rijs/vincent-rijs-portrait.jpg?width=1280&height=1600

Vincent RIjs

Silé

Vincent RIjs

Contact en beheer Kijk!Kunst

 

Interesse? kijkkunst77@gmail.com

Beheer & programmering Kijk!Kunstgalerie: Naqiba Bergefurt en Vincent Rijs