Expositieruimte in het Stadionkwartier

De Kijk!Kunst galerie werd 12 oktober 2018 feestelijk geopend! Eindelijk heeft het Stadionkwartier er een expositieruimte bij, etalagegalerie Kijk!Kunst aan de Stadionweg 177.

Een vitrine, beschikbaar gesteld door Albert Heijn, werd met subsidie van het Stadsdeel Zuid/Sooz, ingericht voor exposities van kunstenaars uit ons stadsdeel.

De exposities wisselen tweemaandelijks en bevatten werk uit tal van disciplines. Schilderkunst, sculpturen, textiele werkvormen, fotografie, grafiek, alles komt aan bod. En met succes! de Kijk!Kunst galerie is een aantrekkelijk (kunst)hotspot geworden, gewaardeerd door de vele kijkers! Inmiddels hebben daar zo'n 25 kunstenaars geëxposeerd met verrassend werk.

Aanmelden om te exposeren

De procedure om te kunnen exposeren is als volgt:

  • Een eventuele  toekomstige exposant stuurt ons, het Kijk!kunst-team, een aantal foto's van werk dat je in de Kijk!Kunst galerie zou willen exposeren.
  • Als je een website hebt stuur ons dan ook je web adres of locatie waar we meer informatie kunnen krijgen over jou en je werk. Daardoor krijgen we een meer volledig beeld. Als we dan nog vinden dat we geen heldere indruk krijgen van je werk, maar het wel interessant vinden, kunnen we bij je langsgaan in het atelier/de studio.
  • Als we op grond van de foto's en website gegevens meteen 'ja' zeggen bieden we je een periode aan om te exposeren.
  • Dat dien jij dan te bevestigen door de overeenkomst te ondertekenen.
  • In de maand voorafgaand aan je expositie komen we sowieso bij je langs om te bespreken wat je gaat exposeren, vragen te beantwoorden en allerlei praktische zaken door te nemen.